Про Випуск 2018!

Традиційно, кінець травня – час коли лунає останній дзвінок, а випускники кружляють у прощальному вальсі. 30 травня 2018 року в Костянтинівському ЗДО прощалися з рідним садочком 8 чудових та талановитих випускників. Красуні дівчатка та мужні хлопці, випускники старшої групи «Сонечко» прикували до себе погляди всіх глядачів.

/Files/images/5A6LRmLIQdc.jpg

Для гостей випускники разом з вихователями підготували випускне свято в стилі «стиляг». До свята у дитячому садку готувалися ретельно, малята багато танцювали, співали, дякували своїм батькам, вихователям та всьому персоналу дошкільного закладу, які так дбайливо про них піклувалися

Хочеться подякувати всім батькам випускників за допомогу та підтримку протягом цих трьох років, за активну участь в житті садочка, за організацію для діток цікавого дозвілля та святкування випускного.

Швидко промайнули ці три роки в дитячому садку. Це був час безтурботних ігор, цікавих занять, веселих свят, нових знайомств та вірних друзів. Попереду в наших випускників багато нового та цікавого. Тож бажаємо їм – веселого, пізнавального шкільного життя, і хай у дорослому житті, обов’язково здійсняться їхні заповітні дитячі мрії!!!

Кiлькiсть переглядiв: 141

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.