Про День Українського козатства!

Напередодні святкування Дня Українського козатства стало традиційним проведення посвяти в козаки малечі Костянтинівського дошкільного навчального закладу. Колектив дитячого садка прагне, щоб культура та традиції українського народу стали невідємною частиною душі кожного вихованця, тим зернятком з якого зростає особистість.

/Files/images/SAM_2200.JPG

Ми є діти українські - хлопці та дівчата,
Рідний край наш – Україна, красна та багата.
Рідне небо, ясне сонце, місяць, зорі срібні,
І народ наш – українці, всі до нас потрібні.

Це дуже важливе свято для нашого народу, адже козатство відігравало вирішальну роль у становленні нашої держави. Народ будь-якої країни береже спогади про власне минуле, пишається своєю історією. І тому урочистим заходом до Дня українського козацтва в закладі було проведено «Ми - нащадки козаків». Захоплюючий сюжет, нетрадиційне спортивне обладнання підтримували живий інтерес учасників, командний дух та прагнення до перемоги.
/Files/images/SAM_2168.JPG
Дві команди майбутніх козаків змагались між собою на спритність, витривалість та силу. На святі панував гарний настрій та взаємопідтримка. Переможці отримали головний приз – медаль «Найкращій козак».
/Files/images/SAM_2182.JPG
Такі заходи сприяють формуванню позитивного ставлення та повагу дошкільнят до національних свят і традицій, виховують любов до своєї Батьківщини, патріотизму, почуття гордості за сміливість та відвагу українських солдат.

/Files/images/SAM_2165.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 248

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.